Videod

Armasight CORE Spark Gen1 öövaatlusseade

Pimedas airsoftida on päris age. Küll aga on tõenäoliselt nii mõnigi sellisel puhul mõelnud, et päris vinge oleks vastaseid veidi hõlpsamalt märgata. Selle jaoks on vahendid täiesti olemas.

Nimelt öövaatlusseadmed on need maagilised vidinad, mis võimandavad nähtavat valgust ja muudavad ka öise maailma pisut inimsilmale kohasemaks. korralikud seadmed, mis öö päris päevaks teevad, maksavad ka vastavat raha. On aga olemas taskukohasemaid variante. Nende võimekus on ehk väiksem, kuid infrapunase taskulambi kaasabil võib sinust saada tõeline terror öises metsas. Meie pakume selleks otstarbeks Armasight CORE Spark nimelist aparaati, mis on 1. generatsiooni (Gen1) tänapäevane taskukohane öövaatlusseade.

Vaata lähemalt siit videoloost:

Kliki siia, et toote kohta lähemalt lugeda.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga