Videod

Amoeba AM-009 EFCS ja AM-013 EFCS video

Saime valmis väikese video Amoeba relvadest AM-009 EFCS ning AM-013 EFCS. Heiki ja Andres pajatavad seal lähemalt oma muljeid neist suurepärastest relvadest.

Amoeba brändi taga seisab selline tootja, nagu Ares. Amoeba relvad on pisut omalaadse väljanägemisega, 6.03 täpsustoru ning sisse ehitatud mosfeti ja Arese/Amoeba EFCS päästikusüsteemiga. Viimane on elektrooniline päästikumehhanism, mis teeb üksiklasud pööraselt kiireks (vt videot). Lisaks sellele on võimalik juurde osta EFS-programmeerimisüksuse. Selle abil on võimalik sööta relvale ette täpne kasutatav aku tüüp ning mis kõige parem — programmeerida erinevaid tuleümberseaduri režiime. Kui vaikimisi on kolm asendit safe-semi-auto, siis programmeerijaga on võimalik seadistada näiteks safe-semi-semi või safe-semi-burst.

Kui ei ole soovi programmeerimisüksust päris endale osta, siis pakume omalt poolt ka EFCS päästikusüsteemide programmeerimise teenust. Uue relva ostul teeme selle ära tasuta. Hiljem võib relva (koos akuga) meile saata ning sümboolse tasu eest võime programmi muuta.

Relvade puhul kasutab Amoeba segu metallist ning fiiberplastikust. Teadagi ei ole plastik just eelistatud materjal airsoftirelvade puhul, tähendades tavaliselt odavamat (ning mitte nii kvaliteetset) relva. Amoeba kasutab aga väga tugevat ja kvaliteetset materjali, mis käes väga vastupidava ning “tummisena” tundub. Kohe kindlasti ei tasu plastikute kasutamist nende relvade puhul karta, tegu on pigem suure eelisega!

Lisaks videos ära toodud kahele mudelile on hetkel värskelt lisandunud meie valikusse ka kurja olemisega mudel AM-016 EFCS.

Need muheda olemisega tukid tulevad, nagu eelnevalt loetletud, juba mõningase “tuuninguga”, mida tihtipeale alles hiljem peale relva soetamist endale hankima asutakse. Täpsustoru on juba sees, mosfet ka — see tähendab, et need relvad tootja väitel kannatavad ka 11.1v 3S Li-Po akusid! Kiirest päästikust võiks rääkima jäädagi… Kui sa otsid endale kvaliteetsemat head relva, mida ei ole kohe (või üldse) vaja millegagi järele aitama hakata, siis võib Amoeba olla just sinu jaoks!

Related Posts

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga